Klanten schrijven

Wilma Eestermans, Zundert

17 november 2018
Donderdag avond gemaild of ik de spullen voor de Sinterklaas snoepzakken zaterdag in huis kon hebben. Dat was geen probleem werd mij verteld. En inderdaad gisteren al een track en trace code van DHL en vandaag om half twee geleverd. Waardoor de snoepzakken netjes op tijd klaar staan. Heel erg bedankt voor de goede en snelle service. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Laila, Bodegraven

4 november 2018
Snelle keurige reactie bij bestelling voor traktatie.
Iets wat er niet was netjes opgepakt.
De verzending was ik wat huiverig voor na slechte ervaringen met dhl.
Ze hebben mijn vraag serieus genomen en de zuurstokken top verpakt,niet 1 is er stuk!! Erg tevreden en blij kind dat hij straks een leuke lekkere traktatie heeft! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
9
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,8

Fam Dickens, Den Haag

27 augustus 2018
Wij hebben hier al regelmatig iets besteld. Ik kan niets anders zeggen als TOP. En deze website is echt de GOEDKOOPSTE van allemaal. Als er iets niet klopt dan verhelpen ze dat gelijk of het wordt nagestuurd of ze storten geld terug.

SUPER

Fam Dickens 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Hans de Wolf, Zaandijk

5 juni 2018
Goed breed assortiment, snelle levering, goed verpakt. Heel tevreden.

Enige bedenking: de manier waarmee de webshop met password omgaat. Na inschrijven kreeg ik een bevestigingsmail met daarin als herinnering het passwod dat ik had ingesteld. Wel vriendelijk, maar niet veilig. Een webwinkel hoort toegang te hebben tot het ongecodeerde password, en dat zeker niet via ongecodeerde mail te versturen. Dus gebruik dus zeker hier een password dat je nergens anders gebruikt. 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
8
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8

j geven, zwolle

20 maart 2018
 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

C. Kosse, Dedemsvaart

7 februari 2018
Ik heb goede ervaringen met Candyshoponline.nl heb al meerdere bestellingen geplaatst en altijd keurig verpakt en compleet geleverd. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
4
Bezorging
9
Service en nazorg
9
Gemiddeld
7,8

Lucherdien, Genemuiden

2 mei 2017
Geweldig goed 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Patricia van Arkel, Aarle-Rixtel

27 augustus 2016
Omdat volgens de bezorgdienst(DHL) de adresgegevens onjuist waren, werd de bestelling niet geleverd en naar jullie geretourneerd. Jullie hebben dit echt super opgelost, door de bestelling opnieuw klaar te maken en te versturen (ditmaal goed aangekomen). Mijn complimenten voor uw geweldige service, echt prima! 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
5
Service en nazorg
10
Gemiddeld
8,3

david, almelo

27 augustus 2016
lekkere snoep en snelle levering erg goedkoop zal er zeker nog een keer iets van willen bestellen 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
8
Gemiddeld
8,3

Judith Barto, Nieuwerkerk aan den IJssel

27 augustus 2016
 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Gemiddeld
9,3

Allard, Maarssen

27 augustus 2016
Heerlijk snoep en lekker goedkoop.
Zeker een aanrader! 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
9
Gemiddeld
9,3

nicole Markus, Sittard

27 augustus 2016
Snoepjes die ik in de winkel niet kon vinden, gekocht op de site van candyshoponline en deze werden binnen 2 dagen netjes thuis bezorgd. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Van Crombrugge Sofie, Meerbeke (België)

27 augustus 2016
Super positief!!!
Zeer snelle levering!
Alleen 1 puntje van opmerking: een verzendbevestiging met een track & trace nummer zou handig zijn. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Michael, Schiedam

27 augustus 2016
een super goede winkel lekker veel keuze voor betaal baar prijs 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

d bastiaan, 't loo oldebroek

27 augustus 2016
Zeer tevreden over de prijs- kwaliteitverhouding en een zeer snelle levering. 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
8
Gemiddeld
8

Ricco, Hoeilaart

27 augustus 2016
Ik vind de prijs heel goed zeker de prijs per kilo. Ik heb gisteren mijn bestelling gedaan dus ik weet nog niets over hoe het er gaat uit zien maar ik verwacht wel iets goeds :). er was alleen wel iets dat niet zo vlot ging en dat was de betaling, ik leef namelijk in België en daar hebben wij niet de bankkaarten die jullie gebruiken. Maar voor de rest was alles in orde. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Gemiddeld
9,3

Marjon van Meurs, Eindhoven

27 augustus 2016
Goed 
Snoepkeuze
7
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
7
Service en nazorg
7
Gemiddeld
7,3

,

27 augustus 2016
 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
9
Gemiddeld
9,5

Stevens, Den haag

27 augustus 2016
 
Snoepkeuze
7
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
9
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8

Corine Poortvliet, Goes

27 augustus 2016
goed. Snelle levertijd, goede prijzen. 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Service en nazorg
9
Gemiddeld
9

,

27 augustus 2016
snelle hulp, goede kwaliteit, snelle levering. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
9
Service en nazorg
9
Gemiddeld
9,3

C.R.Schuurs-Balt, Harmelen

27 augustus 2016
Prima online snoepshop voor allerlei geboortesuikers 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
7
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8,3

J.S. Teerhuis, Marken

27 augustus 2016
 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
10
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8,5

M van Dam, ;s Gravenpolder

27 augustus 2016
Prima snel en voordelig 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
9
Gemiddeld
9,5

,

27 augustus 2016
Heel prettig die eenheidsprijs. Goed assortiment. Snel verstuurd. 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
8
Service en nazorg
6
Gemiddeld
7,8

bea Buwalda, Almere

24 juni 2016
Voor de verjaardag van onze dochter heb ik een traktatietaart besteld bij Candyshoponline. Ik kreeg deze al heel snel binnen.Ik had nog een aantal dingen besteld en alles zat samen in een doos. Helaas bleek bij het uitpakken dat er bij de traktatietaart beschadigingen waren ontstaan. Bij 13 van de 30 traktaties was er iets kapot gegaan. Ik heb gebeld en het probleem uitgelegd. 2 dagen daarna ontving ik een nieuwe taart, zonder extra kosten en ditmaal perfect binnengekomen!! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Johan, Numansdorp

7 januari 2016
Bij mijn vorige beoordeling per ongeluk een 1 neergezet bij algemene indruk, sorry, dit moet uiteraard een 10 zijn want ik ben zeer tevreden (nu aangepast ;) 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Johan, Numansdorp

7 januari 2016
Ik blijf hier zéker kopen, snelle levering en goedkoop en betrouwbaar, een dikke aanrader voor elke snoep liefhebber. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Joey Peters, Heerlen

2 januari 2016
Snelle levering, correcte afhandeling niet op voorraad hebben van een product. Genoeg keus, goedkoop en toch erg lekker! 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,8

Yvonne, Bussum

31 december 2015
Meer dan uitstekend. Iets niet in huis en ze nemen contact met je op. Zelfs geld retour gekregen bij de levering van ons bestelde snoep. Super service. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Robin van Dijk, Rotterdam

27 november 2015
Supersnelle levering en de goedkoopste van allemaal 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Christiaan Ham, Denemarken

28 oktober 2015
Supersnelle service, ik woon namelijk in denemarken en toen ik erachter kwam dat dit niet onder de optionele landen was te vinden, hebben ze dit vrijwel meteen weten aan te passen. Mvg christiaan 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Dirk Schoenmaker, Amsterdam

21 oktober 2015
Ik blijf hier kopen want ze zijn zo goedkoop en wat het belangrijkste is betrouwbaar.
Als je dat hoort op het internet van die nepwebsites.

We blijven gewoon hier kopen.

Dirk 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Debby Wouters, Lent

10 oktober 2015
Perfecte service! Levering de volgende dag! Dit bij beide bestellingen. Bij de eerste bestelling ging er wat mis met de hoeveelheid, maar dit hebben ze meteen opgelost en dubbel goed gemaakt! Zou hier zo weer bestellen! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Marjolein, Amsterdam

16 september 2015
Altijd weer leuk om te bestellen. De Candyshoponline is één van de weinige webshops waar je kleine hoeveelheden kunt bestellen. We kopen hier regelmatig en zijn zeer tevreden over de afwikkeling van de bestelling. is er iets niet op voorraad. Wat bijna nooit voorkomt, dan laten ze dat weten via telefoon of mail. Ik geef ze een dikke 10 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

cor, Roosendaal

16 mei 2015
Snel, ja supersnel is al dat lekkers in huis.
En ...................... nog goedkoop ook. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Thea, Dordrecht

8 mei 2015
We hebben hier snoep besteld. De volgende dag hadden wij het al thuis. We kregen er ook nog een leuke attentie bij. een superbedrijf

groet

Thea 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,5

Elma, Papendrecht

28 februari 2015
Prima webshop. Grote keuze. Kwaliteit uitstekend. Snelle levering. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Lonneke Martijn, Rotterdam

25 februari 2015
Uitstekend. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Danny, Weert

3 februari 2015
Candyshoponline levert kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs, met snelle levering. Mocht het product niet voorradig zijn, dan wordt dezelfde dag nog contact opgenomen. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Lorenzo Houwenhuyse, Hoogstraat 51, 9960 Assenede

31 januari 2015
Snelle levering, juist was de zak van de jelly beans opengescheurd waardoor deze allemaal los in de doos zaten. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
7
Bezorging
6
Service en nazorg
7
Gemiddeld
7,3

Tineke Van Dijk, Nunspeet

29 januari 2015
Altijd goed vandaag besteld morgen in huis. Knap hoor.............. 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8,5

D.jasperse, hoorn

29 januari 2015
Uitstekend! Goede kwaliteit 
Snoepkeuze
7
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
8,8

Cherene, Eemnes

29 januari 2015
 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,5

Stephanie, Culemborg

29 januari 2015
Goede service(snel reactie, begrip, meedenken) snelle levering, netjes verpakt 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,5

van zoelen, nieuwegein

29 januari 2015
 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
9
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8,3

Eddy, Enschede

29 januari 2015
 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
9
Service en nazorg
8
Gemiddeld
8,5

roy rahimbaks, Rotterdam

28 januari 2015
 
Snoepkeuze
6
Prijs / kwaliteitverhouding
5
Bezorging
7
Service en nazorg
3
Gemiddeld
5,3

can, breda

28 januari 2015
 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Service en nazorg
7
Gemiddeld
8,5

Gerda Klein, Heerenveen

27 januari 2015
Ik had iets besteld wat niet op voorraad was. Ik kreeg netjes een belletje en ze vroegen mij of ik er iets anders voor in de plaats wou hebben. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Binnen twee dagen had ik mijn geld terug, Daarom wil ik dit even vermelden. Ik vind CANDYSHOPONLINE.NL EEN TOPPER

Gerda Klein
Heerenveen 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Service en nazorg
10
Gemiddeld
9,5

Cheyanne, Dokkum

23 december 2014
Goede service! Zelfs tijdens de feestdagen is mijn pakketje ongelovelijk snel bezorgd. Precies wat ik besteld heb, en voor een goede prijs. Zeker aan te raden! Zit al lekker te snoepen. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

Jaimy, Amsterdam

23 december 2014
Goed, snelle service. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Service en nazorg
10
Gemiddeld
10

anja meijboom, pernis

28 november 2014
goede ervaringen ..overzichtelijke site ...groot assortiment ....betaling makkelijk ...levering heel snel .....perfect verpakt ! Oftewel goede online winkel ! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Anita, Borculo

27 november 2014
Snoeptaart besteld voor mijn zoon om te trakteren op school!!!
En wat zag de taart er mooi uit......en wat waren de kinderen op school er enthousiast over!
Mijn zoon kwam helemaal trots thuis.
De levering was de volgende dag al en het was netjes verpakt. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Noordstra, Genemuiden

22 november 2014
Altijd de goedkoopste snoep. We zijn zeer tevreden met deze snoepwinkel. Als er iets niet klopt ( kan gebeuren he, we zijn allemaal mensen ) dan wordt het netjes opgelost en je krijgt nog een gratis attentie voor het ongemak. We zullen hier zeker blijven kopen, Nu ook de Droste letters voor maar 2,25 dat vind je nergens goedkoper. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

van den Broek, Zaltbommel

13 oktober 2014
Goede snelle service.
Ruim assortiment aan snoep. Voor ieders wat wils.

Verbeterpuntje:
- stuur een mailtje als de bestelling is verzonden (met track-and-trace nummer). 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
9
Gemiddeld
8,7

cor, Roosendaal

11 oktober 2014
ik kan er tevreden over zijn.
Een keer kreeg ik een ander product. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Gemiddeld
9,3

Ria, Amsterdam

3 oktober 2014
Ik heb gevonden wat ik in de winkel niet kon kopen super ! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
10
Gemiddeld
9,7

harry, drachten

20 september 2014
super goed!!!!!!!!!!!!!!!! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Damcon, Opheusden

19 september 2014
Gewoon perfect! 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Gemiddeld
9

Winston, Apeldoorn

8 september 2014
 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
9
Gemiddeld
9,7

C. Eidhof, Oldenzal

8 september 2014
Snelle levering, veel keus. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Gemiddeld
9

Marieke Jansen, Enschede

5 september 2014
Veel keuze, snelle levering, prijsverhouding perfect.
Wat ik wel mis is dat er op geen enkel zakje een houdbaarheidsdatum staat. Dat zou toch echt wel moeten. 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Gemiddeld
9

Anita Dingemans, Roosendaal

28 augustus 2014
 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

anne pellink, enschede

26 augustus 2014
heel goed 
Snoepkeuze
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Bezorging
9
Gemiddeld
9

Roos Kusters, Weert

25 augustus 2014
 
Snoepkeuze
8
Prijs / kwaliteitverhouding
7
Bezorging
8
Gemiddeld
7,7

KJ van 't Hof, Schiedam

25 augustus 2014
Goede kwaliteit met een snelle bezorging! 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Bezorging
10
Gemiddeld
9,3

Trijneke, Hoogland

15 augustus 2014
Ik heb hier al vaker wat besteld en het wordt altijd op tijd geleverd. Keurig verpakt en af en toe ook nog een verrassing erbij. En inderdaad ze zijn de goedkoopste snoep webwinkel. 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10

Nick, Zeist

15 augustus 2014
Ik heb al diverse keren hier snoep besteld. Ze zijn gewoon de goedkoopste van alle snoep webshops.

Groeten
Nick 
Snoepkeuze
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Bezorging
10
Gemiddeld
10